Kezdőlap Egyebek Heti Agymosó 64. rész – SZAR AZ ÉLET, A PASIM ÉS A...

Heti Agymosó 64. rész – SZAR AZ ÉLET, A PASIM ÉS A BARÁTNŐIM, NEMET MONDANI, HAMVAS ÉS A NŐK

90
0

Forrás:

Képtalálat a következőre: „Feldmár András”

„Én azt mondanám, hogy aki akár barát, akár szerető, akárki, ha nem szívesen hallja a te nemedet, akkor nem érdemes neked kapcsolatban lenni velük. Lehet, hogy attól félsz, hogyha tényleg, szíved szerint nemet mondasz, akkor egyedül maradsz. Hát, reszkírozd meg. Talán nem is lenne rossz. Ahhoz képest, amilyen rossz az, hogy nem mersz nemet mondani. Tulajdonképpen nem lehet benned megbízni, ha nem mondasz nemet a szíved szerint. Tehát te se vagy jó barát, te se vagy jó szerető; én nagyon dühös lennék rád, ha lefeküdnél velem, amikor inkább nemet mondanál.”

• A róka és a savanyú szőlő esete
• A pasim a barátnőimmel szeretne ismerkedni
• Nemet mondani, amikor nem van a szívedben
• Hamvas Béla kapja be!

Nézd meg az 64. Heti Agymosót, ha kíváncsi vagy a fenti témákra! Rövid (max. 4-5 mondatos) kérdésed a hetiagymoso@gmail.com címre várjuk.

Heti Agymosó 64. rész – SZAR AZ ÉLET, A PASIM ÉS A BARÁTNŐIM, NEMET MONDANI, HAMVAS ÉS A NŐK

SZAR AZ ÉLET, A PASIM ÉS A BARÁTNŐIM, NEMET MONDANI, HAMVAS ÉS A NŐK„Én azt mondanám, hogy aki akár barát, akár szerető, akárki, ha nem szívesen hallja a te nemedet, akkor nem érdemes neked kapcsolatban lenni velük. Lehet, hogy attól félsz, hogyha tényleg, szíved szerint nemet mondasz, akkor egyedül maradsz. Hát, reszkírozd meg. Talán nem is lenne rossz. Ahhoz képest, amilyen rossz az, hogy nem mersz nemet mondani. Tulajdonképpen nem lehet benned megbízni, ha nem mondasz nemet a szíved szerint. Tehát te se vagy jó barát, te se vagy jó szerető; én nagyon dühös lennék rád, ha lefeküdnél velem, amikor inkább nemet mondanál.”• A róka és a savanyú szőlő esete• A pasim a barátnőimmel szeretne ismerkedni• Nemet mondani, amikor nem van a szívedben• Hamvas Béla kapja be!Nézd meg az 64. Heti Agymosót, ha kíváncsi vagy a fenti témákra! Rövid (max. 4-5 mondatos) kérdésed a hetiagymoso@gmail.com címre várjuk.A korábbi Agymosókat YouTube csatornánkon is visszanézheted:https://goo.gl/Z2F9JFIratkozz fel!Szereplők: Feldmár András, Ács DánielUtómunka: Huszerl Bence

Közzétette: Feldmár Intézet – 2019. július 27., szombat

A korábbi Agymosókat YouTube csatornánkon is visszanézheted:
https://goo.gl/Z2F9JF
Iratkozz fel!

Szereplők: Feldmár András, Ács Dániel
Utómunka: Huszerl Bence

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét