Kezdőlap Egyebek Jövő héten kezdődik a Battonyai Alkotótábor

Jövő héten kezdődik a Battonyai Alkotótábor

127
0

Jövő héten kezdődik a Battonyai Alkotótábor; július utolsó hétvégéjén az idén harmadik alkalommal rendezik meg az eseményt, ahová az ország számos részéből és az országhatáron túlról is neves alkotókat várnak.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

    A festők, grafikusok, zenészek, fotográfusok és egyéb művészeti ágban alkotók számára rendezett tábor július 25-től 28-ig tart, és ebben az évben három olyan programot is terveznek, amely nem csak a táborban lakóknak szól – olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, Battonya testvérvárosában, a romániai Pécska településen zenés, táncos, irodalmi esttel szórakoztatják a magyar anyanyelvű lakosságot július 26-án.

A battonyai Molnár C. Pál Emlékházban négy elismert festőművész kiállításokkal mutatkozik be 27-én, valamint a település polgárainak szintén zenés, táncos irodalmi estet tartanak délután.

Ebben az évben a viharsarki kisváros több mint félszáz írónak, költőnek és művésznek ad lehetőséget a bemutatkozásra. A rendezvény bevételét a Pécskai Magyar Közösségi Ház felújítására, fejlesztésére fordítják – közölték a szervezők.

MTI

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét