Kezdőlap Programajánló Szellemjárás Budapesten: a GHOST turné eljön Magyarországra is

Szellemjárás Budapesten: a GHOST turné eljön Magyarországra is

75
0

Miután a Metallica előzenekaraként egy 26 állomásos európai stadionturnét, illetve egy 32 állomásos önálló észak-amerikai koncertsorozatot is letudtak, a svéd Ghost zenekar ismét Európába látogat, hogy bemutassa a THE ULTIMATE TOUR NAMED DEATH címre keresztelt showját.

Fotó: GHOST

Fotó: GHOST

Az öt hetes turné az angliai Nottinghamben kezdődik és a franciaországi Toulouse-ban ér majd véget. A zenekar december 3-án ér Budapestre.

A turné setlistjének gerincét a Ghost legújabb albuma, a Prequelle adja majd, amit nemcsak a kritikusok imádtak – a Kerrang!, a Revolver, illetve a Metal Hammer magazin is a 2018-as év legjobb albumának nevezte –, de Grammy-jelölést is kapott. Ezen az albumon szerepel például a Dance Macabre című szám, amelyben olyan arcok bukkannak fel, mint például Kirk Hammett a Metallicából, Phil Anselmo a Panterából, Matt Shadows az Avenged Sevenfoldból és Chino Moreno a Deftonesból, vagy például Josh Barnett MMA harcos és Mike McKenna NHL sztár.

Budapesten a Ghost előtt a szintén svéd Tribulation és az amerikai All Them Witches zenekarokat láthatja majd a közönség.

 GhostturnéAréna

koncert.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét