Kezdőlap Programajánló Harminc országból érkeznek fiatalok a kaposvári ifjúsági sportfesztiválra

Harminc országból érkeznek fiatalok a kaposvári ifjúsági sportfesztiválra

66
0

Kaposváron csütörtöktől 15. alkalommal rendezik meg az Intersport ifjúsági sportfesztivált, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan a labdarúgás mellett további három sportág, a kézilabda, a kosárlabda és a röplabda küzdelmeit láthatják az érdeklődők.

    Az egyhetes, nagyszabású viadalon harminc országból csaknem ötezer fiatal élvezi majd a város vendégszeretetét – a szervezők tájékoztatása szerint.

A korábbi menetrendhez képest változás, hogy a csütörtöki regisztrációt követően ezúttal péntektől szerdáig tartanak a küzdelmek a város sportpályáin és csarnokaiban: az ünnepélyes megnyitót péntek este rendezik a Rákóczi Stadionban, a döntőket pedig kedden és szerdán játsszák a legjobbak.

Most is a Kossuth téri fesztiválfalu lesz az esemény központja, ahol különböző programok várnak minden résztvevőt és érdeklődőt. Újdonság, hogy a májusban átadott Kaposvár Aréna is bekapcsolódik a programba, itt kosárlabda-mérkőzéseket játszanak majd. A torna összes találkozóját ingyenesen lehet megtekinteni.


“Nagy öröm számunkra, hogy újra Kaposváron láthatjuk vendégül ezt a több ezer embert – mondta a szervezők képviseletében Hangai István. – Visszatér hozzánk a grúz röplabda-válogatott, valamint a Feröer-szigetekről is várunk fiatalokat. Rajtuk kívül nagyon sok nyugat-európai együttest láthatunk vendégül.”

MTI

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét