Kezdőlap Programajánló “A nagy buli” 40 folytatódik – Nosztalgia és kedvenc slágerek – ...

“A nagy buli” 40 folytatódik – Nosztalgia és kedvenc slágerek – Piramis koncert a Duna-parton! – Vendég: Zártosztály és a Peter Kovary & The Royal Rebels- Barba Negra Track

103
0

2019. július 12.Barba Negra Track

A márciusi nagy sikerre való tekintettel, közkívánatra, újra a fővárosban csendülnek fel a Piramis legendás dalai – július 12-én, a Duna-parti Barba Negra Trackben ad koncertet a zenekar.

A csapat idei nyári turnéja ráadásul- így ez az este is  – abszolút a nosztalgiáról és a kedvenc slágerekről szól majd, hiszen kereken négy évtizedes az egyik legsikeresebb albumuk, “A nagy buli”.

Az 1979-es korong megjelenése óta szinte már ikonikussá vált: Szabadnak születtem, Ajándék, A szerelem ördöge vagyok, vagy éppen a Becsület – csupa olyan számok szólalnak meg róla, amik ma már megkérdőjelezhetetlen alapvetésnek számítanak a hazai rocktörténetben.

Egy kis ízelítő a klasszikus dalaikból:

https://www.youtube.com/watch?v=s8uMQBUd0Zc

Ezeket a nótákat bármikor jó együtt énekelni és időutazásra indulni velük, főleg egy csillagfényes nyári estén, a Rákóczi híd budai hídfőjénél, a Barba Negra Track hangulatos szabadterén.

Itt Schroti adja ki hangját a Zártosztályban:

A fővárosi turnéállomáson, a jubileumi alkalom miatt több vendége is lesz a koncertnek:, először Peter Kovary & The Royal Rebels nevű vintage rock formáció melegíti a terepet, majd a Zártosztály -egy igazán egyedülálló, anno egyetlen alkalomra alakult, majd végül mégis történelmet írt hazai szupergroup emeli az est rockfényét.

Vendég:
Zártosztály, Peter Kovary & The Royal Rebels

Jegyek:

3500 Ft ▲ Elővételben – 2019.07.11-ig

4000 Ft ▲ A koncert napján

Forrás: Rocket Queen Press/youtube

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét