Kezdőlap Egyebek Végtagmentő applikáció segíti a megelőzést

Végtagmentő applikáció segíti a megelőzést

294
0

Végtagmentő Mozgalom

Elindultunk! 1 éves tervezés és fejlesztés után végre letölthető a Végtagmentő applikáció! Csatlakozzon Ön is a Végtagmentő mozgalomhoz, és mentsük meg együtt a cukorbetegség és a vénás keringési betegségek szövődményei által veszélyeztetett végtagokat! #cukorbetegseg #amputacio #visszér #merovaLetöltés iPhone-ra: https://itunes.apple.com/us/app/végtagmentő/id1449588514?mt=8&ign-mpt=uo%3D2Letöltés android eszközökön: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.merova.vegtagmento

Közzétette: Végtagmentő applikáció – 2019. április 30., kedd

Az amputációk megelőzése érdekében jelent meg ingyenes telefonos alkalmazás egy magyar fejlesztés révén. Az új applikáció célja, hogy a veszélyeztetett embereknek segítsen elkerülni a cukorbetegség és a vénás keringési betegségek okozta szövődmények miatti esetleges végtag-amputációt.

    Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a Rozsos István érsebész által megvalósított alkalmazás a diabéteszben vagy érszűkületben szenvedőknek segít a szövődmények megelőzésében, a végtagvesztések elkerülésében.

Ugyanakkor hiteles forrásból származó tájékoztatást nyújt az egészséges emberek számára is, elősegítve, hogy minél tovább megőrizhessék lábuk egészségét.

    Képtalálat a következőre: „Rozsos István érsebész”

A közlemény idézi Rozsos Istvánt, aki szerint mintegy egymillió ismert cukorbeteg, ugyanennyi potenciális diabéteszes, és hozzávetőleg hárommillió vénás keringési betegségben szenvedő ember él Magyarországon.

A Végtagmentő elnevezésű applikáció nemcsak nekik, hanem a több millió egészséges ember számára is sok hasznos, megbízható forrásból származó információval szolgál.

MTI/youtube/beol.hu/THETA Egészségközpont

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét