Kezdőlap Programajánló A vásárhelyi Twentees együttes szülővárosában is játszik

A vásárhelyi Twentees együttes szülővárosában is játszik

294
0

A képen a következők lehetnek: 4 ember, álló emberek, szakáll és túra/szabadtéri

“A Twentees tagjai az MTV-korszak gyermekei: a legkülönbözőbb angolszász gitárzenéken nőttek fel, indie rock/pop rock dalaikban felfedezhető a garázsbandák lazasága, de a popos refréneket sem nélkülözik.

https://www.facebook.com/twenteesmusic/videos/294581068096765/?t=8

A zenekar 2013 végén adta ki első kislemezét, rajta a slágeres, klippel is megtámogatott 2Face-szel, melyet a Never Get Enough-hozforgott videó követett. 2012-es alakulásuk óta számos koncerten vannak már túl, fesztiválok és vidéki klubok mellett láthatóak voltak már az A38 Hajó és a Barba Negra Track színpadán is.

A 2015-ös Dunai Regatta zenei tehetségkutatójáról az első helyet, 2014 novemberében a KERET blog tehetségkutatójáról különdíjat hoztak el, valamint bekerültek a Cseh Tamás Program induló előadókat támogató 2015-ös szériájába. 


Bemutatkozó nagylemezük 2015 márciusában jelent meg Sing, Dance, Cry néven. A debütalbumot követő Boldogság Kht. című daluk rotációban került a Petőfi Rádió műsorába, emellett több vidéki rádióban is napi szinten szólal meg a zenéjük. Egy évvel később, 2016 májusában jelent meg az elődével szemben már túlnyomóan magyar dalokat tartalmazó második nagylemezük, a Múlandó.

A Twentees az új albummal felírta magát a legígéretesebb hazai feltörekvő zenekarok listájára. Stílusában ez a lemez már szerteágazóbb, a címadó dalba egy rapbetét is bekerült Skeeny Boytól (ex-Cloud9+), de megmaradtak a popos refrének és a fülbemászó gitárriffek is.” – áll a vásárhelyi zenekar facebook oldalán.

A zenekar tagjai
Balázs Konrád: ének, gitár
Böjti Tamás: ének, basszusgitár
Prjevara Miklós: gitár,billentyűk
Héjja Áron: dob
A vásárhelyi Penna Klubban találkozhatunkj velük legközelebb.
Forrás: twentees

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét