Kezdőlap Film- és színházművészet A változatosság gyönyörködtet

A változatosság gyönyörködtet

18
0
Színjátékot, operettet, krimit, dal-, tánc- és vígjátékot is kínál a 2019/2020-as évadban az egri Gárdonyi Géza Színház. A változatosság gyönyörködtet tematika jegyében meghirdetett következő évadban bemutatják a Warrenné mestersége című színjátékot, a Rigó Jancsi című operettet, Az egérfogó című krimit, a János vitézt, a Bolerót és A nagymamát.
gardonyi
Az egri Gárdonyi Géza Színház

A gyerekeknek szánt műsortervben három bemutató szerepel: a Marsak Tizenkét hónap, a Süsü, a sárkány és a Forró vizet a kopaszra című mesejáték. A Stúdiószínpadon egy táncjáték és Ray Cooney komédiája, a Páratlan páros szerepel az új évad bemutatói között.

Iversedance_2
Fodor Zoltán (Iversedanc)

A szeptember 25. és 29. között megrendezendő Egri Stúdiószínházi Táncfesztiválon a házigazda GGTánc mellett további nyolc fellépő, társulat, táncszínház mutatkozik be. Jelen lesz a Magyar Táncművészeti Egyetem, az Iversedance – Fodor Zoltán Társulat, a Bozsik Yvette Társulat, a Duna Táncműhely, a dunaújvárosi Bartók Táncszínház, a Pécsi Balett, a Miskolci Balett. Láthatja a közönség Rémi Tünde és Appelshoffer János önálló estjét.

Forrás: MTI

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét