Kezdőlap Egyebek A MÖM vezetői új civil szervezetet alakítottak Magyar Önvédelmi Egyesület névvel!

A MÖM vezetői új civil szervezetet alakítottak Magyar Önvédelmi Egyesület névvel!

747
0

Indul az országos toborzás!

Vasárnap tartotta meg első hivatalos közgyűlését a 2019. március 27-én, jogerős végzésben bejegyzett Magyar Önvédelmi Egyesület.
A szervezetet 2019. januárjában alakította meg a Magyar Önvédelmi Mozgalom tizenkét vezetője.


Az egyesület elnökének az alapító tagok László Attila Tibort választották meg a két elnökségi tag pedig Csernai István és Bartha Barna személyében került szintén megválasztásra.
Az egyesület az alapszabályában rögzített céljai mentén közreműködik a társadalmi bűnmegelőzésben való, jogkövető lakossági részvételben a kulturális örökség megóvásában, emberi és állampolgári jogok érvényre juttatásában.
De céljai között szerepel a lakosság összefogása a sport, karitatív célú, környezetvédelmi, műemlékvédelmi, áldozatvédelmi feladatokra.
Illetve a rendezvények, oktatások szervezése és támogatása sport, környezetvédelem, hagyományőrzés, áldozatvédelem területén.

A szervezet alapítói az ország minden településéről várják azoknak a magyar állampolgároknak a jelentkezését, akik a fenti célok képviselete mentén szeretnék megalakítani a Magyar Önvédelmi Egyesület helyi, vagy térségi csoportját!

Telefon: 06 70 675 9809
email: magyaronvedelmiegyesulet@gmail.com

Magyar Önvédelmi Egyesület

fracebook/kultkocsma.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét