Kezdőlap Film- és színházművészet Utcaszínház Kapolcson

Utcaszínház Kapolcson

122
0
Első alkalommal rendezik meg Kapolcson az Utcaszínház Fesztivált, ahol több mint 130 program várja az érdeklődőket május 30. és június. 2 között.
Papito2

Az utcaszínház műfajának nemzetközileg is elismert képviselői biztosítják a különleges élményeket, de az udvarok rejtett zugai olyan kiállításoknak is helyet adnak, mint a Nem létező tárgyak kiállítása, ahol tárgyiasulnak a verbális kultúra szereplői, például a radai rosseb, vagy akár a halványlila dunszt.

bondoro_300

Az utcazenészek mellett fellép többek között Lovasi András, a Kerekes Band, a Zuboly, Miqueu Montanaro, Kézdy Luca, Horgas Eszter és Gábor Amadeus, a Söndörgő és a Chalaban.

Fiatal tehetségeknek nyit teret az Open day, ahol eddig akár teljesen ismeretlen utcazenészek is bemutatkozhatnak a nagyközönségek. A fesztiválhangulathoz elmaradhatatlan az Utcakaja Sétány és a vásári forgatag, ahol az ízek és színek kavalkádjában kiválaszthatjuk a következő programot.

Az estéket fény-és tűzszínházak, valamint számos látványelem teszi különlegessé. Engedjük útjára együtt kívánságmécseseinket az Eger patak vizén, éljük meg a pillanatot és élvezzük a Bondoró varázslatos világát.

Bővebb információ a Bondoro honlapján érhető el.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét