Kezdőlap Irodalom Irodalmi séta a Margitszigeten

Irodalmi séta a Margitszigeten

36
0


A Margitsziget nemcsak a történelemről árulkodik több évszázados távlatban, hanem a kultúra, az irodalom emlékezetét is őrzi. Szegő János, a Magvető Könyvkiadó szerkesztője vezeti a Sétaműhely Nyulak és írók című programját, melynek május 29-i időpontját a Vasas Központi Könyvtár Alapítvány lefoglalta olvasói számára.

Irodalmi séta a MargitszigetenA két és fél órás kényelmes, akadálymentes, vezetett séta érinti a Művészsétányt, Arany János tölgyeit, Krúdy és Molnár Ferenc szállodáját és kiderül, hol találkozhatott Ná-das Péter Párhuzamos történetek című regényének hőse egy kóbor kutyával. Sőt azt is elárulja majd a sétavezető, hogy mi az a majomagy.

Találkozó: a Margit híd szigeti bejárónál, a 26-os busz megállójában 2019. május 29-én délután három óra előtt.

Indulás: pontban 15.00-kor

Rossz idő esetén más időpontra tolódik a séta.


Limitált számú látogató vehet részt a programon, ezért kérjük, hogy a konyvtar@vasasok.hu e-mail-címen vagy a 313 62 50-es telefonszámon mielőbb közölje részvételi szándékát. Ha pedig véletlenül közbejön valami, ami miatt nem tud részt venni az eseményen, kérjük, jelezze ezt idejében, hogy a várólistások előbbre léphessenek.

A csoportos séta árát – mely egyéni jelentkezés esetén drága mulatságnak számít – a könyvtár fedezi. Ugyanakkor kéri, hogy aki teheti, 500 forinttal járuljon hozzá a különleges program megvalósításához.

Forrás: vasaskonyvtar.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét