Kezdőlap Életmód Katona Zsóka rakott padlizsánja

Katona Zsóka rakott padlizsánja

128
0

A képen a következők lehetnek: étel Forrás: facebook.com/zsoka.vitAll/photos

Sziasztok! 

Katona Zsóka, a Zsoka.VitAll -egészséges vegán receptek oldal kezelőjének rakott padlizsánja: 

Rakott padlizsán 🤩 
A két réteg padlizsán között babérlevéllel, sóval, fokhagymával és vöröshagymával főtt sárga lencse van rizzsel. Amikor a sárga lencse megfőtt, akkor adtam még hozzá sűrített paradicsomot, oregánó és petrezselymet. A babérlevelet és a hagymákat kivettem. A külön megfőzött basmati rizzsel összekevertem és a padlizsánra öntöttem. A tetején még egy réteg padlizsán van, vegán besamel mártás és lila hagyma.
A besamel mártást gluténmentes zabpehely liszttel készítettem.
/ 3 evőkanál liszt, 3 evőkanál olajjal, főzés közben rizstejet és vizet adagoltam hozzá és folyamatosan kevertem. Só, őrölt fehérbors, 1 evőkanál sörélesztő pehely és pici szerecsendió kell még bele. Ha valakit érdekel, akkor részletesebben is leírom./
Előmelegített sütőben 180 fokon készre sütöttem. 😋

A képen a következők lehetnek: ételForrás:  facebook.com/zsoka.vitAll/photos

facebook.com/zsoka.vitAll/

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét