Kezdőlap Szakácsművészet Cigány krumpli – Bánfi Lászlóné Erzsike receptje

Cigány krumpli – Bánfi Lászlóné Erzsike receptje

3734
1

Cigány krumpli

A képhez tartozó alt jellemző üres; cigánykrumpli.jpg a fájlnév

  Tagadhatatlan, hogy a sült krumplinál nincs finomabb csemege! Sokféle formáját ismerjük, de most olyan receptet osztok meg Önökkel, amilyennel kevesen találkoztak!

  A sült krumplit lehet köretként, de lehet magában is nassolni tévézés közben. Állítom, hogy amit most én ajánlok, jobb, mint bármelyik csipsz, és sokkal finomabb, mint az éttermekben kapható társai.

 

  Az alábbi receptet Bánfi Lászlóné, Erzsikétől hallottam:

  Daraboljuk fel a megtisztított burgonyát, annyit, amennyit egyszerre meg tudunk enni, adjunk hozzá felszeletelt vöröshagymát, ha van lilahagymát és fokhagymát. Tegyük egy tálba az összetevőket, és jól sózzuk meg. Ha valaki szereti a borsot, azt is tehet hozzá. Hagyjuk állni legalább félórát, majd forró zsírban vagy olajban süssük ki!

  Jó étvágyat!

  Verók Tünde

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét