Kezdőlap Programajánló Olasz Napok Várpalotán

Olasz Napok Várpalotán

132
0

Negyedik alkalommal rendezik meg az Olasz Napokat hétvégén a Veszprém megyei Várpalotán, a programokat olasz autó- és motorkiállítás is színesíti – közölte a Thury Vár Nonprofit Kft. ügyvezetője az MTI-vel.

Képtalálat a következőre: „Gianluca Pieragostini”

Gianluca Pieragostini/Picgra

 

Képtalálat a következőre: „Várpalota”

    Csővári Zsófia elmondta: a rendezvény péntek délután zászlóforgatók és olasz hagyományőrzők bemutatójával kezdődik, majd Gianluca Pieragostini és Andrea Vallesi könnyűzenei koncertje vala-mint olasz és magyar néptánc együttesek műsora után a Mendelssohn Kama-razenekar húsvétváró koncertjével zárul. 
    Szombaton számszeríjász bemutatót és íjászversenyt is rendeznek a Thury-vár körül, valamint délután szintén kulturális bemutatók színesítik a programokat.

Képtalálat a következőre: „Thury-vár”
    A rendezvényen lehetőség nyílik tradicionális olasz ételek kóstolásra, de a hegedűkészítők vagy a cipészmesterek munkájába is betekinthetnek az érdeklődők.
    Az olasz autók és motorok kedvelőit a kétnapos rendezvényen Vespa, Ferrari és Lamborghini kiállítás és tesztvezetés is várja, valamint itt tartja évadnyitó találkozóját az Alfa Romeo Club Magyarország is.

MTI/Wikipédia/thuryvar.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét