Kezdőlap Film- és színházművészet Kiderült, mikor jön a Hang nélkül 2, újabb sztár a fedélzeten

Kiderült, mikor jön a Hang nélkül 2, újabb sztár a fedélzeten

78
0

Hang nélkül az utóbbi évek egyik legsikeresebb és legfélelmetesebb horrorfilmje, így csak idő kérdése volt, mikor is készül el a folytatás.

Kiderült, mikor jön a Hang nélkül 2, újabb sztár a fedélzeten

A napokban vált ugyanis hivatalossá, hogy a film munkálatai már ez év július 8-án elkezdődnek New Yorkban. Mindezt pedig az is tetézi, hogy a stábhoz csatlakozott a Batman: Kezdődik! és a Dunkirk sztárja, Cillian Murphy.

A színész alighanem egy rejtélyes férfit alakít majd a Hang nélkül folytatásában, aki rövidesen csatlakozik a családhoz. A filmben feltűnik majd újra  John KrasinskiEmily BluntMillicent Simmonds és Noah Jupe.

A filmről egyelőre sajnos nem érkezett több információ, így várhatóan 2020. május 14-én érkezhet meg a hazai mozikba.

Világunkat látszólag sebezhetetlen, ragadozó lények foglalták el, melyek a legkisebb zajra is azonnal lecsapnak prédájukra, kíméletlen, halálos erővel.
Egy leleményes családnak sikerült életben maradnia teljes csendben, úgy, hogy elnyomnak minden lehetséges zajt, ami a mindennapi életükkel jár. Egyik gyermekük már odaveszett a borzalomban, így a szülők és a két megmaradt gyermek a gyásztól sújtva küszködnek a túlélésért… és megpróbálnak minden lehetséges módon felkészülni egy újabb gyermek születésére… (UIP-Duna)Hang nélkül

mafab.hu

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét