Kezdőlap Programajánló Visszatér Budapestre a Cigarettes After Sex

Visszatér Budapestre a Cigarettes After Sex

249
0
A zenekar friss dalait mutatja be június 9-én az Akvárium Klubban.
 

Neon-Moon_Yahamoto_1500x1500_300dpi_2
A Cigarettes After Sex dream pop zenéje giccs nélkül hozza a szerelem érzését, finoman suhanva át a hallgatón. A zenekar két éve nálunk is bemutatta címnélküli, debütáló lemezét az A38 Hajón, újabb turnéjuk során pedig ismét útba ejtik Budapestet. 

A Greg Gonzalez dalszerző-gitáros-énekes vezette formáció Texasban alakult. A frontember eredetileg az el pasoi egyetemen tanult zeneszerzést, ám hamar elváltak útjai az iskolával, ahonnan Brooklynba költözött. A zenekart itt érte a nagy áttörés is: a Nothing’s Gonna Hurt You Baby című dalukat felkapta a YouTube ajánlórendszere és szinte minden videónál őket ajánlotta, milliós nézetséget hozva ezzel a zenekarnak. A siker szerencsére nemcsak erre az egy számra szólt, és 2017-ben megjelent címnélküli lemezükkel már Európán át egészen Ázsiáig eljutottak.

Cigarettes_After_Sex
Forrás: en.wikipedia.org
Legutóbb tavaly jelentkeztek a Neon Moon című dallal, de a hírek szerint már az idén ősszel érkező új lemezükön dolgoznak. Teltházas, A38-as lemezbemutató koncertjük és Sziget fesztiválos fellépésük után most ismét klubkoncerten láthatjuk őket és élhetjük át együtt ezt a sötét, álomszerű lebegést június 9-én, az Akvárium Klubban.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét