Rólunk

Kedves Látogatók!

Engedjétek meg, hogy méltassam azokat, akik nélkül most nem írhatnám e sorokat!

Azt gondolom, hogy a mai, felgyorsult világban nagy kincsnek számít az, hogy valaki felajánlja a munkáját, áldozatot hoz azokért, akik értéket szeretnének kapni.

Kedves hódmezővásárhelyi és szegedi Kollégáim minden ellenszolgáltatás nélkül vállalták, hogy a művészetek, a kultúra oltárára helyezzék azt, amellyel minden bizonnyal felemelik az idetévedők lelkét, a tiéteket, Drága Látogatók!

Az írás szeretete mellett, több dolog is készteti Kollégáimat, hogy ezen az oldalon hagyják névjegyeiket: az elszántság, a tenni akarás, a hit a jóban, a szépségben, abban, hogy ha egy kicsit is, de létezésünk pillanatait örömtelivé tegyék.

Természetesen örök hálámat fejezem ki nekik és nektek is, Kedves Látogatók!

Nem hagyhatom ki, hogy ne említsem meg, kedves, ifjú Barátomat, Csala Sándor Benjámint – szólítsuk Beninenk, aki Hódmezővásárhelyen érettségizett – jelenleg rendszergazda képzésre jár, az informatika világában járatos -, néhány nap leforgása alatt láthatóvá tette oldalunkat, aki nélkül most szegényebbek lennénk.  Egy kedves, volt interjúalanyom, Sun Márk is alakítgatja, csinosítja weboldalunkat, majd  csatlakozott e szépítgetéshez Virág Péter/Grafit testvérünk is.

Kollégáim:

Angyal Karolina Imola

Bánszki Krisztián

Csala Sándor Benjámin/BENI

Lányiné Verók Tünde

Tolnai Imre Krisztián

Virág Péter

Szeretettel kollégáim nevében:

Visnyei Ferenc/Visó

kultkocsmáros

főszerkesztő

© 2020: Kultkocsma fejlesztés alatt | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress