Disneyland Párizs, ahol a varázslat életre kel

A párizsi Disneylandet nem véletlenül hívják a világ legboldogabb helyének, hiszen ez az a vidámpark-komplexum, amit mindenki, korosztálytól függetlenül imád és ahová újra és újra vissza akar térni.

 

A képhez tartozó alt jellemző üres; parizsdisneykult.jpg1_.jpg a fájlnév

Jóval több mint egy közönséges témapark, hiszen a több mint ötven attrakció mellet hat különleges Disney szálloda és egy szórakoztató központ, a Disney Village is helyet kap. Megelevenednek kedvenc mesehőseink is, a klasszikus Disney figuráktól a Marvel karakterein át a Csillagok háborújáig

Mondhatnánk azt, hogy Disneyland Párizs gyerekeknek való, de ha mélyen magadba nézel, rá fogsz jönni, ebben az esetben gyakran csak indokot szolgáltat ahhoz, hogy végre pár napig te is felszabadultan szórakozhass.

 

A képhez tartozó alt jellemző üres; parizsdisneykult.jpg3_.jpg a fájlnév

Szelfizhetsz Mickey egérrel, Disney hercegnőkkel vagy kaphatsz egy nagy ölelést Olaftól. Elrepülhetsz Sohaországba Pán Péterrel, hajókázhatsz Jack Sparrow kapitánnyal a Karib-tengeren, felülhetsz Indiana Jones a végzet templomának hullámvasútjára, vagy ha elég bátor vagy, akár lezuhanhatsz a kísértetjárta Hollywood Tower Hotel liftjével. Bármit is választasz, egy biztos: remekül fogsz mulatni!

A Disney-attrakciók annyira sokoldalúak és izgalmasak, hogy a parkokban érdemes több napot eltölteni, hiszen az óriási területen fekvő játékparadicsomot lehetetlen pár óra alatt bejárni és felfedezni.

Itt két játékmenet között is rengeteg minden történik, hiszen parádék, felvonulások és tűzijátékok teszik az élményt még színesebbé.

A park területén számos, felnőttek és gyerekek számára vonzó étterem és ajándékbolt található, így érdemes a bőröndbe úgy csomagolni, hogy maradjon hely a szuveníreknek is.

 

A képhez tartozó alt jellemző üres; parizsdisneykult-1.jpg4_-1.jpg a fájlnév

 

Amikor pedig a park bezár, a buli akkor is folytatódik, az esti, vacsorával összekötött show-műsort nem érdemes kihagyni!

Nem mindenki tudja, de Disneyland Párizs körül számos, különböző tematikájú és kategóriájú, szó szerint mesés Disney hotel található, melyekben sok cukiság mellett valódi Disney-karakterekkel lehet összefutni és fotózkodni nap, mint nap.

Újdonság, hogy most már a Marvel rajongóknak is szenteltek egy egész hotelt (június 15-től nyílik meg), így ha a képregények szerelmese vagy, érdemes ott megszállnod!

A szállodákból a park rövid sétával közelíthető meg, és ami még ennél is fontosabb, a Disney hotelek vendégei a hivatalos nyitás előtt már birtokba vehetik a parkokat!

Érdemes hát szállás-belépő kombinált csomagot vásárolni, hiszen az élményeket így lehet a legjobban kiélvezni.

Magyarországon a Disneyland Paris kiemelt partnere a Tensi Utazási Iroda, így ha Disney szállást és/vagy belépőjegyet szeretnél, azt náluk tudod megvenni.

Érdemes időben foglalnod, hiszen egész évben akciókkal várnak. Most például akár 35% kedvezményben részesülhetsz a Disney Hotel és parkbelépő csomagárból, és amit megspóroltál, abból akár szuper ajándékokat vásárolhatsz a Disney szuvenír boltjainak egyikében!

 

A képhez tartozó alt jellemző üres; csalahirdetes.kult_-9.jpg a fájlnév

 

 

Disney szakértő utazási tanácsadók rengeteg információval és jó tanáccsal látnak majd el, hogy kalandjaidat a lehető leghatékonyabban maxolhasd ki!

 
https://www.startlap.hu/
 
 
Szerkesztette: Amanda
 


Vélemény, hozzászólás?

© 2020: Kultkocsma fejlesztés alatt | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress